Vielse bestilles ved henvendelse til kirkekontoret.

www.borger.dk skal I udfylde en ægteskabserklæring. Kommunen udsteder herefter en prøvelsesattest som I skal sende til kirkekontoret sammen med navne og adresse på 2 vidner, som skal være tilstede under vielsen.

Anmodning om navneændringen i forbindelse med vielse kan også ske på www.borger.dk. Anmodningen er gratis.

Retningslinjer for fotografering, optagelse af video eller lyd i kirken:

Ved gudstjenester, dåbsgudstjenester, konfirmationer og vielser gælder det, at der IKKE må fotograferes, filmes eller laves lydoptagelser.

Når gudstjenesten er færdig, er dåbsfamilier og brudepar velkomne til at stille op til fotografering omkring døbefonten og alteret.

Ved bryllupper kan brudeparret, efter aftale med præsten, placere en fotograf på prædikestolen og trappen dertil samt bænken nedenfor. Herfra er der godt udsyn og lysindfald, og herfra må der diskret tages foto under vielsen. Hvis brudeparret giver lov, må gæster fotografere, når parret går ind og ud. Der må IKKE filmes eller laves lydoptagelser under bryllupper.