Du er her:

Hornslet kirke og julen 2020

Alle har vi vænnet os til, at det nye normale er at leve i 'smitteland'. Vi har lært at passe på hinanden ved selv at være opmærksom på, hvordan vi opfører os, når vi er sammen med andre. I Hornslet kirke glæder vi os også til, at vi på et tidspunkt kan begynde at vende tilbage til noget af det, vi før Corona kunne glæde os over i fællesskab - ikke mindst fejringen af julefesten.

I 2020 må vi også i julen være ekstra opmærksom på, hvordan vi skaber trygge rammer for det, vi foretager os. Og Corona-trygge rammer harmonerer desværre ikke med at fylde kirken til randen 6 gange i løbet af d. 23. og 24. december.

MEN det betyder ikke, at julen ikke bliver fejret i Hornslet kirke. Det bliver den! Det glædelige budskab blev allerførste gang afleveret til en flok forhutlede hyrder lidt uden for Betlehem - og budskabet har siden holdt til lidt af hvert i de forgangne godt og vel 2000 år. Og det kommer også til at lyde i julen 2020 i Hornslet.  Menighedsråd og ansatte ved kirken er her i efteråret igen i arbejdstøjet for at udarbejde og planlægge en julefejring, der både sikrer, at vi igen i år kan høre, at "...det skete i de dage" SAMTIDIG med at vi kan samles om budskabet i trygge rammer.

Der bliver også i 2020 et særligt julearrangement for vuggestuer, dagplejere og børnehaver i Hornslet.

Der bliver også i 2020 en særlig julefejring for børnene i en af dagene op til julefesten.

Der bliver også i 2020 en julefejring for beboerne på Rosengården.

Der bliver også i 2020 julefejring d. 24. december.

...men det er endnu ikke fastlagt, hvordan rammerne bliver.

Vi kan garantere, at der bliver fejret jul i Hornslet kirke også i 2020 OG vi kan garantere, at det bliver på måder, vi ikke har prøvet før. Sidst, men ikke mindst kan vi garantere, at vi hele tiden vil sørge for at stille skarpt på hygiejne og afstand, så vi kan fejre jul i tryghed. Følg med i kommende nummer af Sognepost (der kommer ultimo november/primo december) og her på hjemmesiden med opdaterede nyheder om julefejringen i Hornslet kirke 2020.