Strikke-café 8/9, 1/10 og 3/11 kl. 10.00-12.00

Strikkecafé:

Fra fine dåbsklude til varme sokker, tæpper til babysalmesang og julepynt.

Alt dette har strikkecaféen strikket i tidens løb. I disse kolde måneder er der varme sokker og huer og julepynt på programmet til gavn og glæde for Kirkens Korshærs varmestue i Århus samt vores eget sogns julehjælp til økonomisk pressede børnefamilier.

Har man uldent garn liggende derhjemme og lyst til at strikke derhjemme, modtages ALLE hjemmestrikkede sokker, vanter og huer med STOR TAK. Det kan afleveres på kirkekontoret, og sognepræst Lene Hauge sørger for at få det bragt videre til Kirkens Korshærs varmestue.

Sognepræst Lene Hauge er både medstrikker og ansvarlig for projekter, indkøb af garn mm.

NB! I disse Covid 19-tider er der IKKE rundstykker, men blot kaffe, god plads og godt selskab. Kaffen er ganske gratis. Tilmelding er ikke nødvendig.

Vi mødes i sognegården tirsdag den 8. september, torsdag d. 1. oktober og tirsdag d. 3. november kl. 10-12.