Strikke-café tirsdag d. 14/1 kl. 10.00

Strikkecafé:

Fra fine dåbsklude til varme sokker, tæpper til babysalmesang og julepynt.

Alt dette har strikkecaféen strikket i tidens løb. I disse kolde måneder er der varme sokker og huer og julepynt på programmet til gavn og glæde for Kirkens Korshærs varmestue i Århus samt vores eget sogns julehjælp til økonomisk pressede børnefamilier.

Gruppen af strikkere har sammen besluttet at strike mere julepynt til næste år, så 2020 handler om sokker, huer og julepynt

Har man uldent garn liggende derhjemme og lyst til at strikke derhjemme, modtages ALLE hjemmestrikkede sokker, vanter og huer med STOR TAK. Det kan afleveres på kirkekontoret, og sognepræst Lene Hauge sørger for at få det bragt videre til Kirkens Korshærs varmestue.

Sognepræst Lene Hauge er både medstrikker og ansvarlig for projekter, indkøb af garn mm.

Vi mødes i sognegården tirsdag den 14. januar kl. 10-12.30. Der vil være kaffe og rundstykker til at give god energi til at strikke. Kaffen koster 20 kr. Tilmelding til kirkekontoret senest fredagen før strikkecaféen.