Strikke-café tirsdag d. 17/9 og tirsdag d. 19/11 kl. 10.00

Strikkecafé: Hvor mange personer kan 1 stk. strik glæde? Det er tanken bag temaet i strikkecafén i år, hvor vi strikker julepynt – hele året! I Hornslet kirke har en gruppe flittige strikkere i flere år glædet dåbsfamilier med strikkede dåbsklude og tæpper til babysalmesang, og mange brugere af Kirkens Korshærs Varmestue i Århus har fået hjælp til at holde varmen med de mange huer, strømper, luffer, halsedisser og andet, der er blevet strikket til dem. Og alle disse konkrete ting til varmestuens brugere bliver vi ved med at strikke, og det samme med dåbskludene. Men… tænk, hvis vi kunne glæde endnu flere. Derfor går Hornslet kirkes strikkecafé i 2019 i gang med at strikke (og hækle) juletræer til bordpynt eller ophæng, strikke julekugler til juletræet, folde salme-engle til ophæng, og strikke bløde engle til bordpynt. Det skal nok bringe strikkeglæden frem hos alle strikkerne (og hæklerne). Men glæden skulle gerne nå ud til endnu flere, og derfor er der lavet aftaler med flere af Hornslets butikker, om at de vil have alle disse jule-herligheder stående fra uge 43, så kunder kan købe og betale det via kirkens Mobilepay, når de nu i forvejen er inde i en butik. MERE INFO OM SALGSSTEDER I NÆSTE NUMMER AF SOGNEPOSTEN. Det bliver forhåbentligt til glæde for dem, der køber, og for dem, der måske får det som gave, og det skulle da bestemt også gerne blive til glæde for Hornslet butikker. Og pengene – ja de bliver fordelt ligeligt mellem Hornslet kirkens julehjælp til trængte børnefamilier samt Kirkens Korshærs varmestue i Århus, der hver dag med ansatte og frivilliges hjælp forsøger at skabe lys i mørket hos nogle af samfundets svageste. Men strik er ikke gratis, og derfor samler kirken ind i løbet af året til indkøb af garn, ligesom man også meget gerne må donere alt uldgarn, som kan bruges til sokker og huer. Man er også meget velkommen til at give et bidrag, stort eller småt, via kirkens MobilePay 881757, skriv GARN, eller bare strikke sokker hjemme og aflevere dem i sognegården. Forhåbentligt kan julens glæde på den måde nå ud til mange og ud i alle årets måneder. Har man lyst at være med, så mødes strikkerne tirsdag den 17. september og tirsdag den 19. november, begge dage kl. 10-12.30. Har du spørgsmål, kan du kontakte undertegnede, der står for kirkens strikkecafé. Jeg håber, vi ses. Strikkeglad hilsen fra sognepræst Lene Hauge Husk også at medbringe pinde, enten strømpepinde eller rundpinde, alt efter strikkevaner, i str. 2½ eller 3. og op til 4 og 5, alt efter hvad man ønsker at strikke.