DER ER BEGRÆNSET TILGANG TIL ALLE KOR LIGE NU P.G.A. COVID-19 - VOKSENKOR LUKKET FOR TILGANG

Syng i kor

Både børn, unge og voksne kan synge i kor i Hornslet kirke. Henvend dig til kirkens organist (kirken@lennerts.dk).

ALLE KORSANGERE SKAL TILMELDE SIG KORPRØVER OG ANDEN DELTAGELSE I KORAKTIVITETER I PERIODEN MED COVID-19

Kortider om torsdagen.

I SOGNEGÅRDEN Rodskovvej 4, 8543 Hornslet

KORTIDER OM TORSDAGEN (efter 17. januar - hvis situationen med COVID19 tillader det)

HORNSLET KIRKES BØRNEKOR for 3. til 5. klasse 15.00-15.45

Koret synger normalt med til flere gudstjenester og koncerter i løbet af året, men COVID-19 sætter nogle begrænsninger, der vil blive meddelt, i forbindelse med undervisningen.

Se Børnekorets kalender: www.lennerts.dk/b.htm

HORNSLET KIRKES UNGDOMSKOR for 6. klasse og opefter 16.30-17.30

Koret synger normalt med til alle gudstjenester og koncerter i løbet af sæsonen, men COVID-19 sætter nogle begrænsninger, der vil blive meddelt, i forbindelse med undervisningen.

Ungdomskorets kalender: www.lennerts.dk/u.htm

HORNSLET KIRKES VOKSENKOR øver18.00-19.00 og 19.15-20.15

VOKSENKORET ER LUKKET FOR TILGANG I ØJEBLIKKET

Koret, der er et blandet kor (SAB for tiden) altså både mænd og kvinder, synger med til udvalgte gudstjenester i løbet af året og synger også koncerter i alle stilarter, men COVID-19 sætter nogle begrænsninger, der vil blive meddelt, i forbindelse med undervisningen.

Voksenkorets kalender: www.lennerts.dk/v.htm

Se også www.korvenner.dk - Voksenkorets støtteforening

Alt dette foregår i Store Sal i Hornslet Kirkes Sognegård, Rodskovvej 4, 8543 Hornslet.

Det er gratis at synge i Hornslet kirkes kor

SPIREKOR

ER OGSÅ I FORÅRET 2021

Spirekor er for 1.-2. klasse og synger torsdage efter 17. januar i Hornslet Skoles Gamle Gymnastiksal.

BEMÆRK AT DETTE KUN SKER HVIS SITUATIONEN MED COVID19 TILLADER DET

1. klasse fra 13.50 til 14.10

2. klasse fra 14.20 til 14.40

SFO samler børnene og henter og bringer. Barnet behøver ikke at gå på Hornslet Skole for at være med, men forældrene skal så selv sørge for at barnet kommer til og fra kor.

Tilmelding på linket herunder OG via kirken@lennerts.dk med angivelse af barnets fulde navn og klasse.

Se spirekorets kalender: www.lennerts.dk/spirekor.htm