Julen og Nytåret

Julegudstjenester for børn i dagplejen og børnehaverne i Hornslet

Onsdag 11/12 er der småbørnsgudstjenester for børn i dagpleje, vuggestuer og børnehaver i Hornslet samt forældre, der passer egne børn hjemme. Det er kl. 9.15 for dagpleje- og vuggestuebørnene og 10.15 for børnehavebørnene.

Gudstjenesten er helt i børnehøjde… men dagplejere, pædagoger og hjemmegående forældre med små børn er også velkomne!

Julegudstjeneste på Rosengården:

Den 22. december er der julegudstjeneste på Rosengården i caféen kl. 14.30. Gudstjenesten er for alle beboere på Rosengården og deres familie og for folk, der ikke bor på Rosengården, men af forskellige årsager foretrækker gudstjenesten der frem for henne i kirken.

5 gudstjenester i Hornslet kirke juleaftensdag – og en den 22. december

De sidste år har flere og flere måttet gå forgæves eller sidde meget klemt. Vi håber, at flere i år kan få lidt bedre plads til begynde julen i kirken. Derfor tager vi i år hul på juleaften allerede søndag den 22/12, så børnefamilier nu også har denne mulighed for at opleve julens gudstjeneste uden at den 24. december bliver alt for presset. Gudstjenesten er for børn, men alle er naturligvis velkomne.

Og den 24/12 begynder vi igen med en gudstjeneste for børn og har derefter hele 4 ’almindelige’ julegudstjenester, altså gudstjenester ikke rettet særligt mod børn.

Vi har i år følgende gudstjenester i julen og nytåret:

Den 22/12 og 24/12, begge dage kl. 10.30: Julegudstjeneste for børn

Den 24/12 er der ’almindelig’ juleaftensgudstjeneste kl. 12, 13, 14 og 15

Især gudstjenesterne kl. 14 og 15 plejer at være særdeles fyldte. Vi håber med flere og tidligere og lidt kortere gudstjenester, at vi kan lave plads til flere – også dem, der skal køre andetsteds hen til juleaften. Vi håber, at alle vil hjælpe med at give plads til hinanden og skabe god julestemning. Juledag den 25. er der til gengæld ofte bedre plads. Under alle omstændigheder ønsker vi alle på glædelig gensyn i kirken i julen.

Nytårskur

Vi indleder det nye år med Nytårsgudstjeneste 1. januar kl. 16.00.

Efter gudstjenesten samles vi i sognegården og hilser på hinanden og det nye år med champagne og kransekage.