Fyraftensfortællinger

Der er Fyraftensfortælling første onsdag i hver måned kl. 17.30 i kirken.

Hvornår har du sidst oplevet glæden ved at få læst gode fortællinger, eventyr, digte, bibelfortællinger eller andet godt højt? Fyraftenssangen den første onsdag i måneden, som er en af de ældste traditioner i Horn slet kirke har igennem årene ændret form og indhold flere gange. Og nu er fyraftenssang blevet til fyraftens fortælling: en halv times afkobling i kirkens rum, hvor vi skal lytte og bare nyde de skrevne ord om stort og småt, Gud og hvermand, liv og død og alt det midtimellem, som vores egne eventyrdigtere, store forfattere og andre har skrevet. Vi lytter på forskellig måde: nogle skal sidde helt i ro, og andre skal gerne have hænderne i gang, for virkelig at kunne lytte. Der er plads til begge dele; man må komme, som man er, og meget gerne medbringe et strikke- eller hækletøj, man kan sidde med, mens vi i fælleskab lytter. Som sædvanlig er det første onsdag i hver måned kl. 17.30-18, og det er kirkens præster, der står for det.