10 mandage i kirken fra kl. 11-12

Babysalmesang: 10 mandage i kirken fra kl. 11-12

Hornslet kirke inviterer de alleryngste (2-10 mdr.) sammen med deres far eller mor (eller bedste), til et forløb med babysalmesang.

Vi mødes 10 mandage i kirken, hvor vi sammen skal synge sange, nye og gamle salmer, lytte, bevæge os, danse, stimulere sanserne og ikke mindst nyde det nærvær, som opstår i fællessangen.

Babysang er for alle – uanset om man synes, man er god til at synge eller ej. Alle kan være med og vil opleve glæden ved både at se og høre de små reagere på stemmer, bevægelser, musikken og rummet.

Vi begynder kl.11.00, og efter ca. 45 minutter i musikkens favn er det tid til kaffepause og hyggesnak.

Første gang er mandag den 17. februar – sidste gang er mandag den 4. maj. (Påskeferie den 6. april og 13. april)

Da deltagerantallet er begrænset, er det nødvendigt at tilmelde sig.

Tilmelding samt betaling (300 kr. for hele forløbet) skal ske til kirkekontoret.