Strikke-café

Strikkecafe

Fra fine dåbsklude til varme sokker – og tæpper til babysalmesang
Alt dette har strikkecaféen strikket i tidens løb. I disse kolde måneder er der varme sokker og huer på programmet til gavn og glæde for Kirkens Korshærs varmestue i Århus, som Hornslet kirke har tegnet et fadderskab til.

I løbet af vinteren kan man løbende komme og hente mere garn til sokker og huer – eller vanter efter egne opskrifter.

Læg også mærke til
Kyndelmisse/strikkegudstjenesten 31/1 kl. 19 i kirken.

Til foråret mødes vi igen til nye projekter, som sognepræst Lene Hauge finder i løbet af vinteren. Målet er, at vi altid strikker noget, der giver god mening i kirkens og kirkens samarbejdspartnere sammenhænge.

Har man uldent garn liggende derhjemme og lyst til at strikke derhjemme, modtages ALLE hjemmestrikkede sokker, vanter og huer med STOR TAK. Det kan afleveres på kirkekontoret, og sognepræst Lene Hauge sørger for at få det bragt videre til Kirkens Korshærs varmestue. Sognepræst Lene Hauge er både medstrikker og ansvarlig for projekter, indkøb af garn mm.

Vi mødes i sognegården onsdag den 20. marts kl. 10-12. Der vil være kaffe og rundstykker til at give god energi til at strikke.

Kaffen koster 20 kr. Tilmelding til kirkekontoret senest fredagen før strikkecaféen.

Har du spørgsmål, kan du henvende dig til sognepræst Lene Hauge.

strikkecafe