sogneindsamling

Sogneindsamling søndag 10. marts 2019 – du kan gøre en forskel!

På denne dag samler tusindvis af danskere ind ved Folkekirkens Nødhjælps sogneindsamling til fordel for verdens fattigste.

Og pengene indsamlet denne dag gør en forskel! Folkekirkens Nødhjælp arbejder ud fra princippet ”hjælp til selvhjælp” og arbejder i 24 lande med katastrofehjælp, minerydning, menneskerettigheder og bæredygtig
udvikling. I 2017 blev der på landsplan indsamlet 14 mill. kr. ved sogneindsamlingen.

Dette kan give 80.000 familier en køkkenhave, der sikrer indtægt og mad, eller 400.000 mennesker midlertidigt husly efter en katastrofe.

I Hornslet bliver der som mange tidligere år samlet ind, og du kan allerede nu melde dig som indsamler den 10. marts 2019.

Der er på dagen en kort indsamlingsgudstjeneste kl. 9.00, hvorefter indsamlingen begynder med samling i sognegården (ca. kl. 10.00), hvor der er rundstykker og kaffe, mens ruterne fordeles.

Tilmelding som indsamler kan ske til kirkekontoret:
miro@km.dk / 8699 4030 eller til
indsamlingsleder Susanne Kristophersen:
susanneoglars@c.dk / 4172 8605.

sogneindsamling