Kyndelmissegudstjeneste

KYNDELMISSEGUDSTJENESTE/ STRIKKEGUDSTJENESTE

Torsdag den 31. januar kl. 19.00:

Guds røde tråd gennem vinteren ’Kyndelmisse’ er det gamle danske ord for ’lysmesse’. Lysmessen blev oprindeligt fejret den 2. februar for at mindes Jesu fremstilling i templet 40 dage efter sin fødsel. Folkeligt
set er kyndelmisse blevet betragtet som vinterens vendepunkt hen mod foråret.

Denne aften skal vi høre om Guds lys, som det på forskellig vis udfolder sig som den råde tråd gennem vinteren – og er man strikker/hækler, er man velkommen til at medbringe strikketøj/hækletøj og sidde med det under gudstjenesten.

Kirken vil være oplyst af levende lys, og kirkens voksenkor vil sammen med menighedens fællessang og sognepræst Lene Hauges refleksioner om lys i mørket skabe en stemningsfuld aften.

Alle opfordres desuden til at medbringe gamle lysestumper, som indsamles til Kirkes Korshær, der af disse lysestumper kan skabe ny værdi og nyt lys midt i mørket og hjælp til dem, der lever et liv uden lys eller varme.

strikkecafe