Julegudstjenester i Hornslet kirke

jlulelys

5 gudstjenester i Hornslet kirke juleaftensdag – og en 1 Lillejuleaftensdag

De sidste år har flere og flere måttet gå forgæves eller sidde meget klemt. Vi håber, at flere i år kan få lidt bedre plads til at begynde
julen i kirken.

Derfor tager vi i år hul på juleaften allerede den 23/12, så børnefamilier nu har 2 muligheder for at opleve julens gudstjeneste. Og den 24/12 har vi nu hele 4 ’almindelige’ julegudstjenester, altså gudstjenester ikke rettet særligt mod børn.

Vi har i år følgende gudstjenester:

Den 23/12 og 24/12, begge dage kl. 10.30:

Julegudstjeneste for børn

Den 24/12 er der ’almindelig’ juleaftensgudstjeneste kl. 12, 13, 14 og 15.
Især gudstjenesterne kl. 14 og 15 plejer at være særdeles fyldte. Vi håber med flere og tidligere og lidt kortere gudstjenester, at vi kan lave plads til flere – også dem, der skal køre andetsteds hen til juleaften.

Vi håber, at alle vil hjælpe med at give plads til hinanden og skabe god julestemning. Juledag den 25. er der til gengæld ofte bedre plads. Under alle omstændigheder ønsker vi alle på glædeligt gensyn i kirken i julen.