Fællesspisning

FÆLLESSPISNING

Måltider er en god måde at mødes på - også når man ikke kender hinanden så godt. Når vi spiser sammen, styrker vi fællesskabet og skaber gode rammer for nye fællesskaber.

I Hornslet Kirke vil vi gerne tage madstafetten op og skabe rammer for, at mennesker kan mødes og lære hinanden at kende på tværs af kulturer,  generationer og religioner. Derfor inviteres alle, store og små, nye i Hornslet og dem, der altid har været her, de tilbageholdne, de nysgerrige, de sultne… - til at spise med i Sognegården Der er mange måder at være med på!

Som gæst eller som vært - har du overskud og lyst til at gi’ en hånd i forbindelse med fællesspisning kan du kontakte kirkekontoret.

Tilmelding senest dagen før på både gæster og værter til: miro@km.dk
Kontaktperson – hvis du vil vide mere: Susanne Kristophersen (susanneoglars@c.dk / 41728605)
Pris: 20 kr – gratis, hvis man medbringer en ret.

Der er fællesspisning: onsdag den 9/1 og 4/3.

Fællesspisning