Fællesspisning

FÆLLESSPISNING

Hornslet Kirke vil gerne skabe muligheder for, at mennesker kan mødes og lære hinanden at kende på tværs af kulturer, generationer og religioner.

Derfor inviteres alle, store og små, nye i Danmark og dem, der altid har været her til at spise med i Sognegården.

Tid: Onsdag d. 21/2 og onsdag d. 25/4 begge dage fra kl. 18.00 - 19.30
Sted: Sognegården v. Hornslet Kirke (Rodskovvej 4)
Tilmelding: Til kirkekontoret: miro@km.dk senest mandagen inden.
Pris: 20 kr. pr. person (der er ingen betaling, hvis man bidrager med en ret)

Måltider er en god måde at mødes på - også når man ikke kender hinanden så godt. Når vi spiser sammen, styrker vi fællesskabet og skaber gode rammer for nye fællesskaber.

I Hornslet Kirke vil vi gerne tage madstafetten op og skabe rammer for, at mennesker kan mødes og lære hinanden at kende på tværs af kulturer, generationer og religioner.

Derfor inviteres alle, store og små, nye i Hornslet og dem, der altid har været her, de tilbageholdne, de nysgerrige, de sultne… - til at spise med i Sognegården.

Der er mange måder at være med på! Som gæst eller som vært - har du overskud og lyst til at gi’ en hånd i forbindelse med fællesspisning kan du kontakte kirkekontoret: miro@km.dk

Kontaktperson:
Susanne Kristophersen