babysalme sang

baby salme sang

10 mandage i kirken fra kl. 11-12

Hornslet kirke inviterer de alleryngste (2-10 mdr.) sammen med deres far eller mor (eller bedste), til et forløb med babysalmesang.

Forløbet ledes af vores kirkesanger Mette Korsgaard Djernes.

Vi mødes 10 mandage, hvor vi med kirkerummet som ramme synger salmer og  sange kombineret med fagter og bevægelser.

Sammen skal vi synge, lytte, danse, sanse og ikke mindst nyde den glæde, som opstår i fællessangen.

Babysalmesang er for alle – uanset om man synes man er god til at synge eller ej.

Alle er velkomne; Der kræves ingen forudsætninger udover lysten til ro og nærvær i en musikalsk stund og med salmerne i centrum.

Babysalmesang kan være med til at stimulere barnets musikalske og sansemotoriske udvikling og giver også inspiration til, hvordan du kan synge og bevæge dig med dit barn derhjemme.

Vi begynder kl. 11.00 og efter ca. 45 minutter i musikkens favn er det tid til kaffepause og hyggesnak.

Forårsholdet starter op mandag d. 18. februar 2019 kl. 11.00.
– sidste gang er mandag den 6. maj. (Påskeferie den 15. april og 22. april)

Efterårsholdet starter op mandag d. 9. september 2019.
- sidste gang er mandag d. 18. november. (Efterårsferie d. 14. Oktober)

Da deltagerantallet er begrænset, er det nødvendigt at tilmelde sig.
Tilmelding samt betaling (300 kr. for hele forløbet) skal ske til kirkekontoret.
Har man svært ved at kunne betale, kan man henvende sig til én af præsterne.